Erbjudanden

Här presenteras ett antal erbjudanden som kunder till Funkibatorbutiken kan ha intresse av.
 

Fri leverans inom Växjö tätort

Funkibatorbutiken har fri leverans av köpta hjälpmedel inom Växjö tätort. Meddela vid beställning/köp om du önskar leverans.

 

Medlemsskap i Funkbibator

Det är Funkibator förening som står bakom Funkibatorbutiken. Dock är verksamheterna skiljda juridiskt då butiken bedriver social näringsverksamhet och försäljning av hjälpmedelsprodukter. Du kan bli medlem i Funkibator förening där det finns det en stor bredd av många olika verksamheter. Läs mer om Funkibator på www.funkibator.se.

Som medlem i Funkibator får du också tillträde till medlemserbjudanden som hänger ihop med Funkibatorbutiken.

Funkibators medlemsförmåner för 2018 är under framtagning.

Du blir medlem i Funkibator här: www.funkibator.se/bli-medlem.html.

 
 

Seniorvolontär

Vill du komma med och hjälpa till inom Funkibatorbutiken, Funkibator eller hela huset Mästeriet. Det finns mycket givande att göra och många personer att möta.

>>> Ladda ner informationsblad om seniorvolontär

Vid intresse kontakta Stefan Johansson, stefan.johansson@funkibator.se.

 
 

Arbeta i Funkibatorbutiken

Vid intresse av att hjälpa till som volontär, ha praktik, arbetsträna eller liknande så kontakta Sofie Sjöstrand, 0470-32 40 14, sofie.sjostrand@sip.se. Du kan läsa mer om våra möjligheter på www.sip.se/mojligheter

 
 

Produktion av barnböcker

Genom barnbokssatsningen Prickens kompisar kan du bli delaktig i att göra barnböcker med funkistema. Här söks det personer som själva har funktionsnedsättning, personer som har erfarenhet av det eller är anhöriga. Det söks både illustratörer och berättare.

>>> Ladda ner informationsblad illustratör
>>> Ladda ner informationsblad berättare

Vid intresse skicka mail till info@funkibator.se.

 

Arrangera något på eller delta på kväll@sip

På torsdagar 17:00-20:00 öppnar huset Mästeriet (där Funkibatorbutiken finns) upp sin verksamhet i en form av "öppet hus". Här finns det möjligheter för andra personer, föreningar, sociala verksamheter att komma visa upp sig och/eller arrangera aktiviteter. Under varje torsdag där aktiviteten kallas kväll@sip, så arrangeras det 10-20 enskilda aktiviteter. Självklart kan man också bara komma som besökare och prova på många olika inspirerande och kul aktiviteter. Öppet för alla åldrar och inget medlemsskap krävs. 

Respektive torsdagsprogram presenteras på ett antal olika facebooksidor bland annat Funkibator, Funkibatorbutiken, Nätverket SIP, Växjö-gruppen med mera. Se till att ha gillat någon av dem för att se vad som finns på programmet.

Vid intresse maila till kvall@sip.se.

Exempelprogram från kväll@sip från ett tillfälle under 2017