böcker

Funkibator förening med satsningen Funkibator förlag om att se till att det kommer ut fler barnböcker innehållande funktionsnedsättning. De tio första böckerna släpptes i november 2018 och under 2019 ska det bli ytterligare 20 stycken. Det här är ett smalt bokområde där det saknas böcker! Vi vill göra både böcker om många olika sorters livssituationer och funktionsnedsättning smälter ihop naturligt med bra och spännande berättelser.

Funkibator förlag har nu flera titlar som fylls på regelbundet om olika livsituationer och funktionsvariationer. Förlaget har även leksaker, spel förebilds- och påverkansmaterial. 

Beställ bokpaket

Barnböckerna säljs av Funkibatorbutiken men även andra hjälpmedelsbutiker. De finns även ute på den vanliga bokmarknaden och kan beställas från Bokus, Adlibris, Akademibokhandeln med mera. Funkibator förlag har just inledningsvis där samtliga tio böcker kan beställas i ett prisreducerat bokpaket, om 1 000 kr inkl moms. Frakt till kommer.

För att beställa bokpaketet skickar du e-post till Funkibator förlag, info@funkibator.se. Skicka med fakturaadress, levereransadress, telefon och e-post så att paketet kan aviseras.

våra böcker

Varje bok berör någon sorts livssituation kring funktionsnedsättning. Oftats är nedsättningen invävd i berättelsen på ett naturligt sätt.

Läs mer om böckerna >>

 

 

Besök Funkibator förlag här